2013

EDICIÓ 2013: CREIXEMENT

EL 2013 les Passejades Musicals inicien un procés de creixement per incorporar nova oferta i major abast territorial i patrimonial, tot apuntalant una estructura organitzativa i de producció adequada a les noves necessitats.

En aquest sentit, s’aconsegueixen estructurar tres propostes de passejades diferents; una a Das i Úrus (ja feta l’edició anterior), una altra a Fontanals de Cerdanya i una tercera a Puigcerdà.

La proposta de Les Passejades es complementa amb una programació de tallers i concerts complementaris.

L’endemà de cada una de les passejades s’ofereix als mateixos participants (o qualsevol altre aficionat) un taller pràctic d’introducció al llenguatge musical. Posteriorment, el vespre del mateix dia, es programa un concert professional en el mateix municipi on s’ha duta a terme la caminada. És una manera de completar l’oferta musical del cap de setmana i reforçar l’aproximació a la música d’aquells que han apostat per conèixer-la en un entorn diferent i d’una manera diferent.

Les Passejades musicals de l’estiu del 2013 van tenir una mica més de 300 persones de públic; hi van participar un total de 21 músics, 8 guies i 5 persones de producció i suport logístic.