2014

Passejades 2014


Programa de les Passejades 2014

Programa de la passejada a Fontanals i Bolvir

Programa de la passejada a Urús i Das


Concerts 2014

A banda de les Passejades, també s’està preparant una programa de concerts a algunes de les esglésies i ermites que visitarem amb les Passejades i que proporciona una oferta musical variada pels vespres d’estiu a La Cerdanya.

Concretament, aquest any 2014 hi ha previstos els següents concerts:

 

Diumenge 10 d’agost (20h00), a Queixans; “I Cremo tot en cant”, que és un concert i una missa lliure, un exercici espiritual i una antologia de textos místics, és escoltar i enfilar-se, és un viatge per la música contemporània i un recital de poemes, és elevació, elegància i entusiasme. És una eucaristia de pa amb vi i sucre.

Amb Elisabeth Roma, guitarra; Oriol Rigau, flauta travessera i Martí Sales, com a rapsoda.

Descarregueu aquí el programa d’aquest concert.

 

Dilluns 11 d’agost (21h30), a l’Ermitatge de Quadres, Sonanta Duo, concert de duo de guitarres, on quatre mans poden més que dos, i quan les quatre pensen, llavors ressonen musicalment amb sensibilitats afins. És quan aleshores s’obre la porta de la simbiosi, l’oportunitat d’oferir música vers un nou instrument format per 12 cordes i dues caixes de ressonància, separades, sí, però unides per la mateixa idea musical; tal com els pilars fan possible les arcades d’un espai arquitectònic.

Amb Pep Colominas i Javier Luque

Descarregueu aquí el programa d’aquest concert.

 

Dimecres 13 d’agost (21h00), a l’Església de Sant Climent d’Urús, Sonanta Duo, concert de duo de guitarres, on quatre mans poden més que dos, i quan les quatre pensen, llavors ressonen musicalment amb sensibilitats afins. És quan aleshores s’obre la porta de la simbiosi, l’oportunitat d’oferir música vers un nou instrument format per 12 cordes i dues caixes de ressonància, separades, sí, però unides per la mateixa idea musical; tal com els pilars fan possible les arcades d’un espai arquitectònic. En aquesta ocasió comptaran, a més, amb la col·laboració especial de dues violoncelistes.

Amb Pep Colominas i Javier Luque, amb les guitarres; i Irene Labrador i Sandrine Roibilliard, als violoncels.

Descarregueu aquí el programa d’aquest concert.

 

Dijous 14 d’agost (20h00), a l’Església de Santa Maria de Mosoll, Xavier Coll farà un concert de guitarres, repassant obres de vihuela, de guitarra barroca (Jácaras, Canarios de G. Sanz), guitarra romàntica (Sor) o de guitarra espanyola modena.

Descarregueu aquí el programa d’aquest concert.